Salı , 30 Nisan 2024

Ay Tutulmasının En Çok Etkileyeceği Burçlar… ilişki, iş, para, aşk burç yorumları





Aylık burç yorumları Mayıs 2023 ilişki falı, iş falı, para falı ve aşk falı detaylarıyla haberimizde. Mayıs aylık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu önemli günleri ve ayın ipuçlarını mutlaka okuyun. Mayıs ayı Mars-Venüs kavuşumu, Ay Tutulması ve Merkür retrosu etkilerini mutlaka okuyun!





Ay Tutulmasının En Çok Etkileyeceği Burçlar…
5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması etkileri tüm burçların hayatında ‘yeniden başlangıçlar, eksi işlerin tamamlanması’ anlamına gelecek. Mayıs 2023’te gökyüzü çok hareketli. Mars-Venüs kavuşumu ve Ay Tutulması’nın yanı sıra Merkür gerilemesi etkileri de Mayıs aylık burç yorumlarında etkili olacak. 14 Mayıs’ta bitecek olan Merkür retrosunun etkilerinden korunmak için 14 Mayıs sonrasına ertelemek, hatta Merkür gerilemesinin gölge etkisinin sürdüğü Mayıs sonuna kadar yeni işlere başlamamak, kesin kararlar almamak, eski işleri tamamlanmak gerekli. Mayıs aylık burç yorumlarına 2 Mayıs’taki Aslan burcundaki Mars ve Venüs kavuşumuyla başlıyoruz. Bu kavuşum güçlü bir kombinasyon oluşturuyor. Hem olumlu hem de olumsuz etkiler getirebilir. Aslan ateşli ve tutkulu bir burçtur. Eylem ve saldırganlık gezegeni olan Mars da aşk ve güzellik gezegeni olan Venüs bu burçta bir araya geldiğinde, aşk, romantizm ve yaratıcılık ifade eden güçlü bir arzu yaratabilir. Ancak bu birliktelik, ilişkilerde dürtüselliğe, tartışmalara ve istikrarsızlığa da yol açabilir. Mayıs aylık burç yorumlarının etkileyen ikinci büyük gökyüzü olayı 5 Mayıs cuma günü Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması olacak. Ay tutulması etkileri tüm burçlar için özellikle bitişler, kapanış ve salıverme olarak kendini gösterecek. Bu tutulma artan duygulara ve yoğun enerjiye neden olur. Astroloji bilgilerine göre bu tutulmaların hayatımızda önemli değişiklikleri tetikleyebileceğine inanıyor. Dahası, çoğu kez bireylere bu zamanı iç gözlem, derinlemesine düşünme ve artık onlara hizmet etmeyen eski kalıpları veya inançları salıverme için kullanmalarını tavsiye edilir.





Haydi şimdi gelin Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık aylık burç yorumları ile ilişki falı, aşk falı, para falı, kariyer falı, sağlık falı detaylarına bakalım.
Mayıs aylık burç yorumlarında tüm burçlar için ayın önemli günleri ile Mayıs ayı burç yorumlarının ipucu bilgilerini mutlaka bir kenara not edin.

Sonraki Haber

Covid aşısı olanlar dikkat

Covid aşısı olanlar dikkat Dünyaca ünlü ilaç şirketi AstraZeneca, onlarca insanın ölümüne neden olduğu iddia …