Pazar , 19 Mayıs 2024

Aklınızın ucundan bile geçmeyecek bir formül! Sarımsağın mucize etkisi!





Aklınızın ucundan bile geçmeyecek bir formül
Yatak odasında sarımsak kullanımı kimsenin aklının ucundan bile geçmez. Sarımsağın faydasını görmeye başladığınızda kesinlikle sizde yatak odanızda sarımsak kullanmaya başlayacaksınız. Yemeklere kattığı lezzet ve insan sağlığına iyi gelmesinin yanı sıra yastığınızın altında bulundurduğunuzda faydası şaşırtıcı düzeyde.





Faydası şaşırtıcı düzeyde
Tarih boyunca genellikle yemeklerde kullanılan sarımsak ayrıca batıl inançlar da yüzyıllar boyu popüler kaldı. Bugünden sonra yastığınızın altına bir iki diş sarımsak koyduğunuz takdirde daha iyi uykuyu yaşayacaksınız. Daha iyi bir uyku sunmasının altında yatan sebep ise sarımsaktaki kükürtlü maddelerin sakinleştirici etkisinin olması. Sarımsağı yastığınızın altına yerleştirdiğinizde sarımsağın kokusu yastığa biraz bulaşacak. Fakat endişelenmeyin sarımsağın kokusu yastığınıza bulaştığı takdirde daha kolay uykuya dalmanıza yardımcı olacak. Ayrıca, uyku kalitenizi de artıracağı gibi daha derin bir uyku yaşamınıza yardımcı olacak.





Özel karışım
Uykuya dalmakta zorluk çektiğinizde de sarımsağı deneyebilirsiniz. Bir diş sarımsağı ezin, biraz ılık süt ve bal ile bir bardağa ekleyin ve için. Karışımların tadı çok hoş olmayabilir ama işe yarayabilir.

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …