Pazar , 19 Mayıs 2024

AKREP NALAN’DAN ACI HABER GELDİ





ÖLÜM HABERİNİ ÖZGÜR ARAS VERDİ
Bodrum’da hayat arkadaşı Alişan Çiçek ile yaşayan ve bir süredir ekranlardan uzak olan usta sanatçının ölüm haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veren Özgür Aras, “Ah be… Akrep Nalan, huzurla uyu” dedi.





HAYAT ARKADAŞI: ÇOK SEVDİĞİM BİR DEĞERİMİ KAYBETTİM
Akrep Nalan’ın ölümünün ardından Sözcü’ye açıklama yapan hayat arkadaşı Alişan Çiçek, “Geçen aralık ayında solunum yetmezliği ve bağırsak sıkıntıları nedeniyle üç hafta hastanede kalmıştı. Bu sabaha karşı da yaşamını yitirdi. Çok sevdiğim bir değerimi kaybettim. Cenaze işlemleriyle ilgili henüz bir karar vermedik” ifadelerini kullandı.





AKREP NALAN’IN KOMŞUSU: KALP MASAJI YAPTIM AMA VEFAT ETMİŞTİ
Akrep Nalan’ın karşı komşusu Özlem Hanım ise TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak “Hepimizin başı sağ olsun. Nalan ablanın solunum sıkıntısı ve akciğerinde buzlanma vardı. İlaç kullanıyordu. Biz de pazartesi günü hastaneye gidecektik. Sabah 08.00 sıralarında bakıcısı kapımı çaldı. Gidip kalp masajı yaptım ve ambulansı çağırdım. Bütün akrabalarına, eşine, dostuna haber verdim. Fakat vefat etmişti. Çok üzgünüz, herkes dua etsin. Nurlarda yatsın. Nefes sıkıntısı için evine solunum cihazları alındı ama yeterli gelmedi” dedi.





HASTANEDE TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ
Geçtiğimiz aylarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Akrep Nalan, sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada “Tabii insanın yaşı biraz ilerleyince bazı sağlık sorunları yaşanıyor. Kilolu olmam nedeniyle damar yolunu bulmakta güçlük çektiler, akciğerlerde su vardı onu aldılar. Tahlillerim yapıldı, serum verilip ilaç tedavisi uygulanıyor. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Bu arada rahatsızlandığımı duyan benim ve Alişan’ın telefonlarına mesaj yağdırdı. Çok sağ olsunlar insan böyle günlerde ne kadar sevildiğini daha iyi anlıyor. Beni arayan soran, merak eden herkese çok teşekkür ediyorum” demişti.

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …