Cumartesi , 18 Mayıs 2024

ANNESİ KÜÇÜK KIZIN ODASINDA BAKIN NE GÖRDÜ….





oradaydı” dedi. Georgia Hoosun yaşadığı bu olaydan sonra bir medyuma başvurdu. Medyum ise ona ha-yaletin 6 yıl önce ö-len yan komşusu olduğunu söyledi ve onun bir fotoğrafını Iris’e göstermesini tavsiye etti.





Anne Hooson Iris’e komşusunun bir fotoğrafını gösterdi. Georgia Hooson, Iris May’e fotoğrafı gösterdikten sonra onun he-yecanlandığını ve alkışlamaya başladığını söyledi.

Georgia, “Normalde bunu yabancılarla yapmaz. Sadece çı-ğlık atar ama fotoğrafı gösterdiğimde gerçekten he-yecanlandı. Bu durum beni e-ndişelendirmiyor. Sanırım komşum sadece merhaba demeye geldi. İnsanların bu konuda ne düşündüğünü görmek için videoyu sosyal medyada yayınladım.





Pek çok farklı görüş vardı. Bazıları odada bir adam olduğunu ve beni görmekten ve sesimi duymaktan mutlu olduğunu söyledi. Bazıları ise bunun yalnızca toz parçacıkları olduğunu söyledi. R-uhlar dünyasına inanıyorum. Sevdiğim ve kaybettiğim insanların r-uhlarının yanımızda olduğuna inanıyorum” dedi

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …