Cumartesi , 18 Mayıs 2024

Annesinin attığı mesaj ca-nına m-al oldu.





KIZINDAN ÖZÜR DİLEDİ: BEN YANDIM
C-naz-ede kızından özür dileyen ve ağıt yakan anne Hanım G., “Kuzum, kurban olduğum, ö-l-ü-rdüm yollarına İrem. Senden özür dilerim annem. Yaktın beni Ferhat, ben yandım” dedi.





‘KIZ BEBEK DİYE EZİYET ETTİLER’
Pamukkale İlçe Emniyet Müdürü Kamil Aydın, Hanım G.’ye jandarma ve polisin şüpheliyi en kısa sürede yakalamak için çalıştığını söyledi. C-nazenin toprağa verilmesinin ardından polis korumasında evine götürülen anne Hanım G., “Ben yandım, kızım yeni doğum yaptı. Kız bebek diye eziyet ettiler. Karnındaki bebeği düşürmesini istediler. K-t-ili-n yakalanmasını istiyorum. Evime geldi s-l-hla kızımı ikna edip götürdüler, kızımı susturdular. Çiçekti benim kızım, çiçeğimi soldurdular” diye konuştu.





İREM’DEN GERİYE BEBEĞİYLE ÇEKTİĞİ GÖRÜNTÜLER KALDI
18 yaşındaki İrem’den geriye ise, sosyal medya hesabından ailesine gönderdiği gülümsediği videoları ve bebeği ile çektiği görüntüler kaldı. Bebeğiyle doyasıya vakit geçiren İrem’in geriye kalan son görüntüleri izleyenleri duygulandırdı.

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …