Cumartesi , 18 Mayıs 2024

Baba Vanga’nın Rusya kehaneti gerçekleşiyor Türkiye detayı b’omba





“Balkanlar’ın Nostradamus’u” lakabıyla tanınan meşhur kahinin yıllar önce Rusya’yı övdüğü ve Rusya Devlet Başkanı Putin’in ise “Dünya’nın Lordu” olacağını i-ddia etmiş.
Tüm dünyanın dikkatle izlediği Rusya-Ukrayna sınırında tansiyon yükselmeye devam ederken, dünya medyası, “3. Dünya S-avaşı geliyor” başlıklarıyla gelişmeleri okurlarıyla paylaşıyor.
Bölgede yaşanan gerilim akıllara Bulgaristan’ın ünlü kahini Baba Vanga’yı getirdi.





Sovyetler Birliği’ne ait Kursk denizaltısının batacağından 11 Eylül saldırılarına kadar birçok tarihi olayı tahmin eden Baba Vanga’nın Rusya’yı da yıllar önce övdüğü ortaya çıktı.
Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesiyle birlikte Baba Vanga’nın yıllar önce yaptığı bir diğer kehanet de akıllara geldi.

Baba Vanga, daha önce 11 Eylül saldırılarını, Birleşik Krallık’ın Avrupa Birliği’nden ayrılmasını, Obama’nın seçimi kazanmasını bilmişti.





Birçok konuda kehanette bulunan ve “Balkanlar’ın Nostradamus’u” olarak bilinen Baba Vanga, henüz küçük bir çocukken görme yetisini yitirmişti.
Baba Vanga, 1996 yılında meme kanseri sebebiyle yaşamını yitirmişti. O dönemde gerçekleşen cenaze törenine devlet erkanından üst düzey isimlerin yanı sıra çok büyük bir kalabalık katılmıştı.





11 Eylül saldırılarını 1989’da öngören Baba Vanga, “Korku! Korku! Amerikalı kardeşlerim çelik kuşların saldırısı sonrası düşecek” açıklamasını yapmıştı. Baba Vanga’nın 2022 tahminlerini ise uzmanlar yorumladı.





ABD ve İngiliz basınına yansıyan açıklamalarda, Baba Vanga’nın 2022 tahminleri yorumlandı. İşte Baba Vanga’nın 2022 yılı için öngörüleri…




Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …