Pazar , 19 Mayıs 2024

Bir ünlü daha aramızdan ayrıldı. Çok ünlü bir dizi oyuncusuydu





Kariyerine 1941 yılında. Radyo dramalarında başlayan Hilda Bernard. Daha sonra çok sayıda televizyon dizisinde rol almıştır. Bunlar arasında “El amor tiene cara de mujer”. “Rosa de lejos” ayrıca Alta comedia” öne çıkmıştır. Yaşı ilerleyince bu kez de pembe dizilerde k-ötü ka-dın karakterlerini c-anlandırmaya başlamıştır. “La extana dama”. “Cosecharas tu siembra” ayrıca “Pobre Clara” ve “Celeste” en bilinenleri. Son dönemlerde ise daha gençlere yönelik hazırlanan. “Chiquititas”. “Floricienta” ayrıca “Rebelde Way” dizilerinde oynamıştır.





Hilda Bernard kimdir?
Tam adı Hilda Sarah Bernard olan oyuncu. 29 Ekim 1920 tarihinde doğmuştur. Yardımcı rollerin vazgeçilmez oyuncusu olmuştur. Bernard’ın yer aldığı önemli yapımlar arasında: Animalada ayrıca Chronicle of the Raven ve Live-in Maid sayılabilir. Kariyerine 1941’de başlamıştır. 2012 yılına kadar sürdürmüştür. Bernard ilk evliğini yaptığı Horacio Jorge Goncalves ve ikinci evliliğini yaptığı Horacio Zelada’dan boşanmıştır. Bernard’ın Patricia adında bir k-ızı vardır.

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …