Cumartesi , 18 Mayıs 2024

Böbrek Taşı Hastalığından Kurtaran Mucize Bitki





Not: Farklı isimlerle karışınıza çıkabilir. Bunlar; Dalakotu, mayasılotu, altın çiçek, güneş çiçeği ve uluda çiçeği. Böbrek Taşına Karşı Mucize Bitki ” ALTIN OTU”Uzmanlar altın otu bitkisinin faydaları ile alakalı olarak; “Eğer böbrek taşınız kalsiyum oksalat taşı ise altın otu bitkisiyle kısa vakit amacıylade böbrek taşından kurtulabilirsiniz” dedi. Altın otu tüketimi neticesinde çok kısa sürede böbrek taşlarının kum şeklinde döküldüğü belirtildi.
Altın Otu Neye iyi gelir, Faydaları nelerdir?





Altın otunun mide öz suyunu artırıcı tesiri vardır. Basur tedavisinde kullanılır. İdrar söktürücüdür.Safra ve pankreas salgısını artırıcıdır. Safra taşını düşürücü tesire sahiptir. Kireçlenme ve Romatizma ağrılarında tedavi edicidir. İdrar yollarında meydana gelen taşları düşürücüdür. Zayıflama hedefiyle tüketimi yaygındır. Konu ile alakalı bknz: Tilya Kürü (Altın otu, Kuşburnu ve Ihlamur) Tokluk hissi verir. Bu da kilo vermeyi kolaylaştırır. Sindirim problemlerine karşı faydalıdır. Taş düşürücü tesiri vardır. Altın Otu Nasıl Kullanılır? Çoğunlukla çayı hazırlanarak tüketilmektedir.




Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …