Cuma , 17 Mayıs 2024

Bu Bitkiyi Yoğurtla Yiyenin R’omatizması Geçer





1- Başın ön kısmı:
Başın ön kısmında bir ağrı sezdiğimiz zaman aklımıza ilk gelen sinüzit oluyor. Ancak göz çevresinde ve şakaklarda uzun süreli devam ediyorsa ciddi has-talıkların habercisi olabilir. Eğer ciddi ağrılar ve uzun süreli geçmeyen ağrılarınız varsa doktorunuza başvurmanızda fayda olacaktır.

2– Bulanık görme:
Göz ile ilgili herhangi bir rahatsızlığınız bulunmuyorsa veya göz ha-sta-lığınız var ve ekstra bir bulanıklık farkı hissediyorsanız muayene olmakta fayda var. Çünkü k-an-ser belirtilerinden olan ve dikkat edilmeyen gözde bulanıklık , göz tan-siyonu veya ka-ns-er belirtileri arasında olmaktadır.





3- Burun kanaması:
Kılcal damarlarınız hassas ise güneş ışınlarından dahi burun kanamaları olabilir. Çeşitli sebeplerden kaynaklı olsa da sürekli ve durdurak bilmeyen burun kanamalarınız varsa gecikmeden doktorunuza başvuru yapın.

4- Diş etlerinde kanama:
Hastalıkların ilk belirtileri olarak kendini ilk olarak ağız içinde belli eder. Ağız temizliği düzenli yapılmadığından dolayı da diş eti çekilmesi ve kanamaları olabilmektedir. Ancak ağız içi yaraları genellikle karaciğer , böbrek ve Behçet hastalığının belirtileri olabilir.





5- Tuvalete çıkamama:
Uzun süre dışkı yapamadığınız zaman yada gün içerisinde uzun süreli idrara çıkıyorsanız buda k-an-ser hastalığı belirtisi olabilir. Kolon ka-ns-erinin belirtisi olabilmektedir.

6- Sık Sık Öksürme
Akciğer sorunlarının en büyük belirtisi olarak öksürme gösterebilir. Olur olmaz durumlarda sık sık öksürük geliyorsa akciğer sorunlarından şüphe edilmektedir.





7- Deri Üzerinde Aşırı Ben Siğil Çıkması
Cilt ka-n-seri veya cilt sorunlarının en büyük belirtisi benler veya siğillerdir. Belli bölgede veya genel olarak vücudun kısımlarından çıkacak olan ben veya siğiller cilt sorunlarının erken belirtisi olabilir.

Bunlar dışında herhangi beklenmedik bir durum ile karşılaştığınız zaman doktorunuza başvurmakta gecikmeyin..
NOT: Doktorunuza danışmadan yapmayınız.

Sonraki Haber

Emekli Maaşı Netleşti

Emekli Maaşı Netleşti SGK uzmanı ‘kesin’ diyerek açıkladı! En düşük emekli maaşında son rakam belli …