Cumartesi , 18 Mayıs 2024

BÜYÜKŞEN ÇİFTİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ ÖNE SÜRÜLEN AFGAN ÇOBAN KONUŞTU





Metin ve Necla Büyükşen çifti, 3 Eylül 2018 günü saat 22.00 sıralarında, İsmil Mahallesi’ndeki tek katlı evde meydana geldi. Kar ma/skeli kişi, kapısı açık olan Metin Büyükşen’e ait eve girdi. Şü/pheli, emekli memur Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen’e a/teş etti. Evde bulunan çiftin kızları Büşra Büyükşen (24) de sa/ldırganın di/pçik da/rbesiyle ba/ygınlık geçirdi.





Ö/ldü gibi davranan ve daha sonra ya/tak odasının penceresinden a/tlayıp, yoldan geçen komşularının aracına binen Büşra Büyükşen, jandarmaya giderek olayı anlattı. Eve gelen jandarma e/kipleri, Necla-Metin Büyükşen çiftinin ca/nsız bedenlerini buldu. Pencereden a/tlayınca ayağında kı/rıklar oluşan Büşra Büyükşen, Konya Numune Hastanesi’ne ka/ldırıldı.





Cİ/NAYET DOSYASI TEKRAR AÇILDI
Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz başkanlığında ci/nayet dosyası 8 ay önce yeniden ele alındı. Yapılan teknik ve fiziki ta/kibin ardından 13 Temmuz günü düzenlenen o/perasyonda Abdullah Başdemir, sevgilisi Esra Taş ve bu çiftin aynı mahallede temasa geçtiği Zekeriya Okşen ve kuzeni Mustafa Okşen’in de aralarında bulunduğu 25 kişi gö/zaltına alındı. Şü/phelilerin HTS kayıtları ile WhatsApp görüşmeleri de incelemeye alındı.




Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …