Cumartesi , 18 Mayıs 2024

ÇATILAR İNSANLARIN ÜSTÜNE UÇTU! Ö’LÜ VE Y’ARALI SAYISI ARTIYOR





İstanbul’da sabah saatlerinde etkisini artırmaya başlayan lodos, hayatı felç etti. Çok sayıda ilçede ağaçlar ve elektrik direkleri devrilirken, evlerin çatıları da hasar gördü. Korkutan haberise Esenyurt’tan geldi. Kıraç’ta bir binanın çatısı vatandaşların üzerine uçtu.





VALİLİK: 4 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre; “İstanbul’da bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli lodostan kaynaklanan olumsuz hava koşullan nedeniyle AFAD verilerine göre 1 ‘i yabancı uyruklu, 3’ü vatandaşımız olmak üzere maalesef 4 can kaybı yaşanmış; 3’ü ağır, 19 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan tüm çağrılara ilgili kurumlarımızın ekipleri tarafından ivedilikle müdahale edilmekte ve çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir.” denildi.

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …