Cuma , 17 Mayıs 2024

Cenazeye saygınız olsun





Müzisyenliğinin yanı sıra bir dönem oyunculuk da yapan Burhan Çaçan, dün Bakırköy’de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 62 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı, bugün Fatih Camii’nden sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü sanatçının cenazesinde sanat camiaındna katılım olmaması tepki çekti. çaçan’ın hayranları bu durumu saygısızlık olarak yorumladı.





Cenaze töreni sırasında video çekmeye gelen bazı kişilerin töreni bozmaya çalıştığı iddia edilince bu durum saygısızlık olarak nitelendirildi.
Türkiye’nin önemli isimlerinden Halit Kıvanç’ın cenazesine birçok ünlü isim katıldı. Bunlardan biride Orhan Gencebay oldu. Ancak cenzae sonrası Kıvanç’ın oğlunun Gencebay hakkında söyledikleri dikkat çekri. Ümit Kıvaç yaptığı açıklamada, “Babamın cenazesine gelip ‘görüntü veren’ bazı ünlü veya yetkili kimseler, anneme veya bana başsağlığı dilemediler. Önde saf tutup “gözüktüler”, gittiler. Orhan Gencebay bunlardan biri, meselâ. Bazılarının varlığını sonradan öğrendik! Yahu ne ayıp!” diyerek sitemde bulundu.




Sonraki Haber

Emekli Maaşı Netleşti

Emekli Maaşı Netleşti SGK uzmanı ‘kesin’ diyerek açıkladı! En düşük emekli maaşında son rakam belli …