Pazartesi , 20 Mayıs 2024

Çin’de görülen yeni virüs komşumuzda da çıktı





Çin’den yine kötü bir haber geldi. Daha ölümcül bir virüs görülmeye başladı karantinaya alınan 14 bin kişi kaçmaya çalıştı. Ardından Türkiye için bir kötü haber daha geldi ve bu virüs komşumuzda görüldü.



Koronavirüs Çin’in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılmıştı. Şimdi ise Çin’in Şanghay eyaletinde yer almakta olan Pudong Uluslararası havalimanında kargo çalışanlarının birinde, Koronavirüsten daha ölümcül olan SARS virüsü olduğu tespit edildi. Sonrasında karantina altına alınmaya çalışılan 14 bin kişi, yetkililere rağmen bölgeden uzaklaşmaya çalıştı.



Geçtiğimiz sene görülmeye başlanan ve de tüm dünyayı fazlasıyla etkisi altına alan koronavirüs salgınının sonrasında Çin’den gelen yeni görüntüler endişe vermeye başladı. Çin’in Pudong havalimanında panik anları yaşandı, “Kargo çalışanında SARS virüsü tespit edildi” iddiasının sonrasında karantinaya alınmak isteyen binlerce kişi kaçmak istedi.

Sonraki Haber

Herkesi sevindirdi!

Herkesi sevindirdi! Temmuz ayında emeklilerin yüzünün gülmesi bekleniyor. Dul ve yetimlerinde alacağı miktar değişiyor. Sizler …