Pazar , 19 Mayıs 2024

Devlet Bahçeli erken seçimle ilgili olarak sert konuştu

Son günlerde muhalefet kanadından bazı kişilerin erken seçim olmazsa “bir şekilde” tehditkâr sözlerine MHP lideri Devlet Bahçeli’den sert cevap geldi. MHP lideri Bahçeli, “Türk milleti zalim ve demokrasi muhaliflerine asla müsaade etmeyecek, zamanında yapılacak seçimlerde bu çürükleri sandığın dibine gönderecektir. Milli iradeyi yok sayan işbirlikçi çevreler, ‘bir şekilde2 sözüyle ateşle oynamaktadır,” dedi.




MHP lideri Devlet Bahçeli “3 Mayıs Milliyetçiler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, “Milliyetçilik mahiyeti itibarıyla milletin özlemlerini esas alan, tarih ve kültür potasından tecelli edip, bu suretle kaynaşma ve kucaklaşma hususiyetlerini sistematik ve disiplinli bir düşünce kalıbına döken bir dünya görüşü, huzur, refah ve birlikte yaşama ruhudur.



Türk milleti aleyhine projelendirilip seri ve sistemli şekilde telkin edilen kara propagandalara Türk milliyetçiliği bedeli ne olursa olsun inançla set ve sur çekmiştir,” dedi.

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …