Cuma , 17 Mayıs 2024

Elmalı Belediyesi’nde yaşananlar ilçeyi karıştırdı





Antalya’nın Elmalı İlçe Belediye Başkanı İYİ Partili Halil Öztürk attığı mesajlarda şoförünün eşi Sümeyra Tilki’den ero/tik fotoğraflar istemesi, iddiası. Sosyal medya şimdi bu yakışıksız olaylarla çalkalanıyor. Sümeyra Tilki’nin ikinci evliliği olan şoför Ahmet Tilki’yle olan nikâhını kıyansa sıkı durun Belediye Başkanı Halil Öztürk. Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün evli olduğu halde zamanını halka hizmete adayacağına gönül ilişkilerine ayırması büyük tepkilere neden oldu.



“DELİL WATTSAPP’TAN ALINAN YAZIŞMALARIN EKRAN KAYDI”
Başkan Öztürk, gönül ilişkisini rahat yaşamak için Ahmet Tilki’yi şoförü yaptı. Akabinde ilişkileri hız kazandı. Ancak eşinin telefonunun açık kaldığı bir günde şüphelenen Ahmet Tilki yazışmaları kontrol edince her şeyi görmüş oldu. Ekran kayıtlarını, buluşma konumlarını, uygun olmayan fotoğrafları kaydetti. İşinden istifa edip elindeki delillerle savcılığı suç duyurusunda bulundu. Bununla yetinmeyip kendi hesabından bunları paylaşarak Halil bakanı deşifre etti.



“BUNLARI YAŞAYACAĞIMI HİÇ TAHMİN ETMEZDİM”
Röportajında Ahmet Tilki, “Hem sosyal medyadan hem de ilçenin küçük olmasından dolayı birbirimizle tanışma fırsatımız oldu. Tanıştıktan sonra 10 Şubat 2019’da nişanlandık. Nisanda da evlendik” dedi. Tilki, yaşanan durumun aklına en son gelecek şey olduğunu söyledi. Tilki, “Allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın. Zor bir durum. Eşimin telefonunda böyle bir şey yakalamak aklıma gelecek en son şeydi. Sabah uyandığımda böyle şeyler görmek, beni yıprattı. Olay 3 Haziran’dan beri devam ediyor. Başkan Halil Öztürk benden her zaman kaçıyordu, konuşmaya yanaşmıyordu,” dedi.


Sonraki Haber

Emekli Maaşı Netleşti

Emekli Maaşı Netleşti SGK uzmanı ‘kesin’ diyerek açıkladı! En düşük emekli maaşında son rakam belli …