Cumartesi , 18 Mayıs 2024

ERDOĞAN DÜĞMEYE BASTI





“HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIZ”
Kendisine her türlü yardıma hazır olduğumuzu söyledik. Devlet olarak yapmamız gereken Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı noktasında bunların yapılabileceği zaten bulunduğumuz makamın görevi. Bu şekilde süreç başlayacaktır. Şu anda bir eksiğiyle gidiyor yarış. Oy pusulasında değişen bir şey yok. Temennim odur ki, sonucu hayır olsun”





Kılıçdaroğlu’ndan “Muharrem İnce mitinge davet edildi mi?” sorusuna yanıt: Aradım ama ulaşamadım
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, “Muharrem İnce, Ankara mitinge davet edildi mi?” sorusuna “Bugün Ankara’daki mitinge davet etmek için de aradım ama ulaşamadım. Ben Muharrem Bey’in oraya gelmesini, Halil İbrahim Sofrası’na davet ettiğimizi bilmesini isterim” yanıtını verdi.





Sürpriz bir şekilde cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin bugün Millet İttifakı’nın Ankara mitingine katılacağı iddia edilmiş ancak İnce, “Benimle mitinge katılım konusunda kimse konuşmadı. Benim de haberim yok” diyerek bu haberleri yalanlamıştı. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV’de katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce hakkında son gelişmelere de değindi.




Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …