Cumartesi , 18 Mayıs 2024

Eşinin gönderdiği fotoğrafa yakından bakınca boşanma davası açtı…





Portekizli bir çift de her gün tam olarak bunu yapıyordu ancak bir gün k-dın fotoğrafı k-casına gönderdi. Bu paylaşımıyla büyük bir hata yaptığını ve bu hatanın korkunç sorunları beraberinde getireceğini henüz fark etmemişti. Kocası öfkeliydi… Iris, eşi Tomas’ı sık sık göremiyordu. Sigorta temsilciliği yoğun gündemi olan bir işti ve iş seyahatleri dünyanın farklı noktalarına gitmesini gerektiriyordu. Tomas işinde çok iyiydi, hali hazırda elde ettiği iyi kazançla çok para biriktirmişti.





Eşi Iris’e olan aşkını göstermek için ona bir sürpriz yapmak istedi. Sonuçta evden bu kadar uzak olmasına rağmen k-rısı onu hep desteklemişti. Çift, iki yıldan uzun süredir evliydi ve bu süre zarfında birbirlerini yalnızca hafta sonu görebiliyorlardı. Her ikisi de bunun ideal bir durum olmadığının farkındalardı ama şartlar böyleydi. İkisi bir araya geldiğinde bu konu sıklıkla tartışmalarına yol açıyordu. Bir gece Tomas yalnız başına otel odasında otururken bir karar vardı, bu iş böyle süremezdi. Ay sonunda işinden istifa edecek ve böylece Iris’le çok daha fazla birlikte olacaktı. Tomas, evine yakın bir iş bulmanın özellikle sahip olduğu deneyimle sıkıntı olmayacağını düşündü.

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …