Pazar , 19 Mayıs 2024

Eski Zamanlarından Eser Kalmadı ! Dönemin Ünlü İsmi.. Sessiz Sedasız Gitti…





CİĞERLERDEKİ ENFEKSİYONU ATLATABİLSEYDİ AKUT LÖSEMİ TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKTI
Acılı eş Semra Ekren, “Asım, akut lösemi oldu önce Kıbrıs’ta bir hafta yattı tedavi gördü. Sonra İstanbul’a gönderdiler Çapa’da tedavisi devam etti. Ancak ciğerlerinde enfeksiyon çok yoğundu. Bir süre uyuttular entübe oldu. Ve dün sabahta kalpten kaybettik. 11 yıl önce tekrar lenf kanseri geçirmişti ama atlatmıştı.





Ancak şu iki ay içerisinde kan değerleri ciddi bir şekilde bozuldu. Ciğerlerde olan enfeksiyonu atlatsaydı akut lösemi tedavisine başlayacaktı. Şu an şoktayım. Sosyal medyada sevenlerinin paylaştıklarına çok bakamadım ancak hepsine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.





“MİLLİ DAMAT” OLARAK TANINMAKTAYDI
‘Milli damat’ olarak tanınan Asım Ekren, İstanbul Gelişim Orkestrası’nda Garo Mafyan,Attila Özdemiroğlu, Uğur Başar, Selçuk Başar ile çalıştı. 1990’lı yıllarda Kültür Bakanlığı’nın ‘Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu’nda’ pek çok müzisyen ile çalışmalarını sürdürdü.





2009’da Cengiz Özdemir ve bas gitarist Eylem Pelit ile birlikte modernize edilmiş Türk Halk Müziği ezgilerini enstrümantal olarak yorumladığı ‘Folkestra’ adlı bir grup kurdu.




Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …