Pazar , 19 Mayıs 2024

Esra Erol’un programı





Son günlerde Esra Erol’da dikkatleri üzerine çeken Orçun bey, sonyaptığı ile Esra Erol’u çilkeden çıkarttı. O anlar sosyal medyada gündem oldu. ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Esra Erol’da yaşanan ilginç olaylar izleyicilerin çoğu zaman tepkisini çekebiliyor. Son olarak programa katılan Büşra Yüce’nin anlattıkları izleyenleri şaşkına çevirdi.





Adem ve Melek Buz çifti Esra Erol’a başvurarak maddi zorluklardan dolayı tüp bebek tedavisi uygulayamadıkları ve kendisinin yardım etmesini istediler. Ünlü sunucu, canlı yayında çifte anne baba olacaklarının müjdesini verdi.18 Kasım’da evden kaçan Ramazan ile Ceylan, Esra Erol’da programına başvurarak sokakta yaşadıklarını ve aileleriyle barışmak istediklerini dile getirdi. 3 aylık hamile olduğunu aktaran Ceylan Hanım, gözyaşları içinde “Ailelerimizle barışıp, onların rızasıyla nikah kıymak istiyoruz. Aile sevgisi görseydim bunlar yaşanmazdı. Beni hep parayla mutlu etmeye çalıştılar, hiç sevgi göstermediler. Annem her şeyi kontrol etmek istedi” şeklinde konuştu. Öte yandan Ceylan’ın annesi Azize Ülgen’in 2018 yılında Esra Erol’da programına başvurarak kızını aradığı ortaya çıktı.




Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …