Cuma , 17 Mayıs 2024

Günlerdir dua istiyordu! Hakan Ural apar topar hastaneye kaldırıldı





Hafta içi Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta’ progamının başarılı sunucusu Hakan Ural’dan kötü haber geldi. Bir süredir yayına katılamayan Hakan Ural, sosyal medya hesabından soğuk algınlığı geçirdiğini duyurdu. Ancak ilerleyen günlerde durumu ağırlaşan Hakan Ural, hastaneye giderek PCR testi yaptırdı. Ural’ın negatif çıkan test sonucu bir süre sonra pozitife döndü.





Hastalığı nedeniyle ekranlara ara veren Hakan Ural, bir türlü toparlanamadı. Ural, hastalığını ilk etapta soğuk algınlığı olarak yorumlamış, ünlü sunucunun koronavirüs testleri negatif çıkmıştı. Ancak Ural’ın son Covid-19 testi, pozitif çıktı.





‘Neler Oluyor Hayatta?’ programının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Hakan Ural’ın grip belirtileriyle başlayan hastalığının Covid-19’a dönüştüğü ve Ural’ın sağlık durumunun günbegün iyiye gittiği duyuruldu.





Hakan Ural, ”Allah’tan bir mani olmazsa Pazartesi beraberiz” açıklamasından kısa bir süre sonra sürecin daha da zorlaştığını ve kendisine iyi demek için erken davrandığını belirterek, dua istemişti.

Sonraki Haber

Emekli Maaşı Netleşti

Emekli Maaşı Netleşti SGK uzmanı ‘kesin’ diyerek açıkladı! En düşük emekli maaşında son rakam belli …