Pazar , 19 Mayıs 2024

HALUK LEVENT, KANSERLE MÜCADELE EDEN ÜNLÜ ŞARKICI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI





İKİ MİLYON ALBÜM!
Şarkıcılık kariyerinin ilk yıllarında Türk Sanat Müziği söyleyen Tüdanya, 1983’te ilk kaseti ‘Sıra Dağlar’ ile 650 binlik satış rakamına ulaştı. Ardından gelen ‘Azap’ daha başarısız olsa da 1986’da üçüncü albümü olan ‘Seni Sevmeyen Ölsün’ ise korsanlar hariç iki milyon sattı.





TÜDANYA’NIN CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARI
Kasım 2021’de Star TV’de yayınlanan ‘Haluk Levent’le Yeniden’ programına bağlanan Tüdanya, yaşadığı zorlukları oğlunun aracılığıyla anlatmıştı. Konuşamayan şarkıcı, borçlarının biriktiğini ve ev sorunu yaşadığını kaydetmişti. Haluk Levent, yaşamını İzmir’de sürdüren Tüdanya’nın ev sorununu çözeceklerini, borçlar için sanatçı arkadaşlarıyla kendi aralarında para toplayacaklarını açıklamıştı.





Levent’in desteği sonrasında duygusal anlar yaşayan şarkıcı, gözyaşlarını tutamamıştı. Haluk Levent, Tüdanya’nın unutulmaz şarkısı ‘Seni Sevmeyen Ölsün’ü de seslendirmişti. Geçtiğimiz yıl Tüdanya’ya ulaşan şarkıcı Demet Akalın’ın da “usta sanatçıya maddi olarak yardımda bulunduğu” yönündeki haberler basına yansımıştı.

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …