Cumartesi , 18 Mayıs 2024

İbrahim Kalın’dan b’omba Sinan Oğan açıklaması! Tüm Türkiye’ye böyle duyurdu





Kalın, “İkinci tur bizim için daha kolay olacak. Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum. Elbette Millet ve Cumhur İttifakı’nın itiraz ettiği yerler ortada. Ama fark o kadar büyük ki meşruiyeti sorgulanamaz. Yaklaşık 5 puanlık fark var. Keşke böyle tutumlar içerisine girmeselerdi. Bunun yerine daha gerçekçi tutum içerisinde olmalıydılar” şeklinde konuştu.





Sinan Oğan’la görüşme olacak mı?
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “İkinci tur için Sinan Oğan’la görüşme olacak mı?” şeklindeki soruya ise “Sinan Bey’in aldığı oy kıymetli. Seçmenimizin %5.2 si Sinan Oğan’a verdi. Ortada yeni bir dinamik var. Sinan Bey’in geldiği siyasi geleneğe baktığınızda pozisyon Cumhur İttifakı’na daha yakın olduğunu biliyorum. Kendisiyle şahsi tanışıklığım da vardır. Güzel de bir kampanya yaptı. Kendi tezlerini dile getirdi. Terörle mücadele ve sığınmacılar gibi. Devletin beraberliği açısından terör gruplarına karşı tavrını açık bir şekilde gördük.




Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …