Cumartesi , 18 Mayıs 2024

İşte elektirk kesintisi yapılacak bölgeler..





İstanbullular, yılın en sıcak günlerini yaşamaya devam ederken art arda gelen elektrik kesintisi haberleri ile zor günler geçiriyor. Sıcaklara dayanmakta zorluk çeken pek çok kişi klima kullanarak sıcak günleri geride bırakmayı hedeflerken son duyuru vatandaşları endişelendirdi.





AYEDAŞ, meteorolojinin ‘en sıcak gün’ olacağını duyurduğu cuma günü, İstanbul’daki 5 ilçede elektrik kesintisi yapacağını duyurdu. Meteorolojiden gelen son tahminler, cuma günü İstanbul’da haftanın en sıcak gününün yaşanacağı yönünde. 37 dereceye çıkması beklenen hava sıcaklığının nemden dolayı 40 derecenin üzerinde hissedilmesi bekleniyor. Peki Cuma günü gerçekleştirileceği açıklanan AYEDAŞ’ın planlı elektrik kesintileri hangi ilçeleri ve saatleri kapsıyor? 6 Ağustos günü Anadolu yakasındaki gerçekleştirilmesi planlanan elektrik kesintileri, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Pendik ve Üsküdar’da yaşanacak. İşte kesintilerin yaşanacağı mahalleler ve saatleri:




Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …