Cumartesi , 18 Mayıs 2024

İzel: Arabamı sattım, iki aylık param kaldı!





YAŞ LİMİTİM 10
‘Ge/nç se/vgili’ sözlerim çok tepki çekti. Çok güzel bir röportaj yaptık röportaj sonunda muhabir arkadaşım dedi ki ‘Bundan sonra nasıl erkeklerle görüşeceksin?’ Ben de ‘muhtemelen benden biraz küçük olur, 5-6 yaş mantık çerçevesinde, benim limitim 10’ dedim. Sonra çok tepki geldi.





O zaman biraz üzülmüştüm çünkü çok ağır te/pkiler geldi. Önce ‘sen kendine bak, anneanneme dö/nmüşsün’ falan dediler. Yani orada hakaret ettiğini z/annediyor. Ama insanın anneannesi çok tatlıdır, kendi anneanne neden hakaret ediyorsun. Birisi çok ağır laf etmişti onu m/ahkemeye verdim. ‘Pe/dofili’ demişti bana… Anlamını bilmiyor..





2 AYLIK PARAM KALDI
Bir buçuk yıldır sahneye çıkmıyorum ekonomik sıkıntılar ben de yaşadım. Benim tabii ekstra durumlar oldu. Önce babamın sonra üç yıl süren annemin rahatsızlığı ve benim rahatsızlığım oldu. Bunlar çok bütçeli şeyler helali hoş olsun. Bir birikimim vardı ama bu dönemde hepsi gitti.





ARABAMI SATTIM
Arabamı sattım. Ufak bir miktarda kredi çektim öyle idare ediyorum. İki aylık param var ondan sonra ne olacak bilmiyorum. Mutluluğun formülü bence ahlak, vicdan, a/d/alet ve a/şk

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …