Cumartesi , 18 Mayıs 2024

Kanseri kendi yaptığı özel karışımla yendi..





Manisa’da kendi topladığı otlarla insanlara şifa dağıtan Lütfü Acet, kanseri tedavi eden bir bitkinin bulunduğunu belirterek, bu bitkinin kanseri 20 günde yendiğini söyledi. Kendisi de ölüm noktasındayken kanseri yenen Acet, 30 yıldır o bitki sayesinde insanlara ulaşıyor.



Akhisar’ın Seyit Ahmet Mahallesi’nde insanlara dağdan topladığı otlarla şifa dağıtan Lütfü Acet, kanser hastalığının nasıl tedavi edildiğini anlattı. Kanser otu adlı otun 20 günlük kullanımının ardından kanserin vücuttan atılacağını ifade eden Acet, “Yıl içinde bahar ayları ve Ağustos ayı arasında kanser otunun toplanması gerekiyor. Ağustostan sonra olmaz. Belirli yükseltiye sahip dağlık bölgelerde yetişiyor. En iyi etkiye sahip olanları ise Manisa’da yetişiyor. 1987 yılından bu yana yani 30 yıldır ben bu otu kanser hastalarının ulaşmasını sağlıyorum. Bunu da sadece Allah rızası için yapıyorum. Hastalardan herhangi bir ücret kabul etmiyoruz. Bir kuruş almışlığımız yok” dedi.

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …