Pazar , 19 Mayıs 2024

Kassandra Açıkladı.





Derken bir odaya girdiler. Ben de girmek üzereyken bir görevli ”Sen de kimsin?” diyerek beni durdurdu. O siyasetçi ”O benimle” deyince koruma görevlisi karnıma uzanan eline aşağıya indirdi.Hem Cumhur İttifakı’nın hem de Millet İttifakının liderleri gülüyordu. Buna ilk başlarda bir anlam veremedim.Bir süre sonra uyandım. Her zaman ki gibi bir bardak su içip istihareye tekrar yattım. Binadan çıktım ve toplu ulaşıma bindim.ki genç Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Lig maçı için tahminlerde bulunuyordu. Bulunduğum ayın mayıs olduğunu buradan çözdüm.Çünkü fikstüre göre maç 21 Mayıs 2023 tarihinde Galatasaray’ın sahasında oynanacaktı. Muhabbete ben de katıldım.





Kısa süre sonra can alıcı soruyu yönelttim. ”Seçimin sonucu ne oldu?” diye sordum: İkinci tura kaldı yanıtını aldım.Bu seçim sonucunun Türkiye açısından hayati önem taşıdığını belirten Kassandra küresine de baktığını söyledi. Küresinde Meclis’i gördüğünü ve alkış tufanı koptuğunu belirten Kassandra ”Büyük coşku içinde marşlar söyleniyordu.Milletvekillerinin elleri marşa eşlik ediyordu. Islıklamaları da gördüm. Vekillerin alkışlarından ve söyledikleri marşlar çok şey anlattı” diye konuştu.Sizin de bu yazdıklarımdan bir şeyler çıkardığınıza adım kadar eminim.Hepimiz için seçim sonuçları hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …