Cuma , 17 Mayıs 2024

Kısıtlamalar yeniden başlayacak






Batman Valisi duyurdu: Kısıtlamalar yeniden başlayacak.Sağlık Bakanlığı’nca açıklanan verilere göre, ‘orta riskli’ iller arasında yer alan Batman, 100 binde 15,64 olan vaka oranının artış gösterip, 28,54’e oranına ulaştı.




“KISITLAMALAR YENİDEN BAŞLAYACAK”
Batman Valisi ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin, corona virüsü v-akalarında yaşanan artışa dikkat çekerek, halka uyarılarda bulundu. Vali Şahin, temaslı olanların durumu gizlememeleri gerektiği ifade ederek, belirli bir eşiğin aşılmasıyla kısıtlamaların yeniden başlayacağını söyledi. Vali Şahin, şu ifadeleri kullandı;




*Henüz maviden sarıya geçtiğimizi söyleyemeyiz. Paylaşılan haritalar gayri resmi. Cumhurbaşkanlığımızın ilan ettiği haritalar değil. Sadece va-ka sayısı değil, aynı zamanda başka kriterler de bu hesabın içinde. Yeni dönemde kısıtlamaların ka-ldırıldığı dönemde Batmanda da vakaların arttığı bir gerçek.




AÇIK BİR ŞEKİLDE SÖYLESİNLER
*Tüm Batmanlılara sesleniyorum; lütfen temel kurallarımız olan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Ayrıca hastalanan vatandaşlarımız lütfen temaslı olduklarını gizlemeden, açık ve net bir şekilde söylesinler bizlere.




*Ekiplerimiz de çalışsın. Bu m-ücadelede en önemli husus budur. Tabi hükümetimiz karar verecek ama belirli bir eşiği aşarsak kıs-ıtlamalar yeniden olacak.Halk da v-aka artışının nedenini rehavetten kaynaklandığını belirtti.

Sonraki Haber

Emekli Maaşı Netleşti

Emekli Maaşı Netleşti SGK uzmanı ‘kesin’ diyerek açıkladı! En düşük emekli maaşında son rakam belli …