Pazar , 19 Mayıs 2024

Meteoroloji Uyardı Kar Geliyor





Yağışların Kıyı Ege, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir ve Manisa çevreleri ile Çanakkale’nin güney kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.





HAVA SICAKLIĞI: İç Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.





UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Kıyı Ege, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir ve Manisa çevreleri ile Çanakkale’nin güney kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.





Hafta genelinde yurt genelinde sağanak yağış etkili olacak. Cuma günü ise kar yağışı Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya, Eskişehir, Bolu, Karabük, Ankara, Kastamonu, Karabük, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Nevşehir, Yozgat, Çorum, Kayseri, Sivas, Tokat, Bayburt, Ardahan, Erzurum, Kars, Ağrı, Bitlis ve Hakkari’de kar yağışı bekleniyor.

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …