Cuma , 17 Mayıs 2024

Müge Anlı, Arife Gökçe kimdir? Arife gökçe bulundu mu?





ARİFE GÖKÇE BULUNDU MU?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla Türkiye’nin gündemine oturan Arife Gökçe’nin kaybında yeni bir bilgi bulunamadı. Arife Gökçe’ye ulaşılamadı. 5 çocuk annesi Arife Gökçe’den yapılan aramalarda bir ize rastlanmadı. Çaresiz bekleyişini sürdüren Fikri Gökçe, eşini aramaya devam ediyor.





Evine köyünden birilerinin girerek eşini kaçırdığını söyleyen Gökçe, “Mesaj atıyor diye olayı şüpheli Sinan’ın üzerine yıkarım diye düşünüyorlar. Bunun cezası ağır olacak. Hayatımı artık sadece eşime adadım. Çoluğum çoğuma sebep olmadan bu olayı ben kendim halledeceğim. İnşallah kemiğine kadar bulacağım.





Bugün olmaz ise yarın olur. Kapıma kilit vuranın kapısına kilit vuracağım. Önce adalet diyorum. Adalet bunu yapmadığı takdirde bunu ben kullanacağım. Her kimse şunu iyi bilsin cezaevinde yatan birisiyim. Beni saf görmesin. Ceza affından faydalanmak istiyorsa avukatına haber etsin. Geri dönüş suçunu yarı yarıya affeder. Ama kendisi bilir ben kimseye yalvarmıyorum. Ben adalete güveniyorum” dedi.





MÜGE ANLI’YA İ*T*İ*RAF
Sa*p*ık mesajları ortaya çıkan Sinan Sardoğan, Müge Anlı’nın pazartesi günü yaptığı yayının finalinde itiraflarda bulundu. İddiasına göre o gün akrabası olan Kadir Durmuş ve Mustafa Karaaslan ile Arife Gökçe’nin evine gittiler. Kadir “Arife yenge bir dışarı gelir misin’ diye seslendi ve yaşlı kadın kapıya çıkınca ensesine odunla vurup bayılttı. Kadını kucaklayan Kadir, Mustafa Karaaslan’ın arabasına bindirip kaçırdı.




Sonraki Haber

Emekli Maaşı Netleşti

Emekli Maaşı Netleşti SGK uzmanı ‘kesin’ diyerek açıkladı! En düşük emekli maaşında son rakam belli …