Cuma , 17 Mayıs 2024

MÜGE ANLI SİNİRDEN TIRNAKLARINI YEDİ! TÜRKİYE BU ADAMI KONUŞUYOR





Türkiye yeni ismi Ezel Bayraktar olan Ömer Can Aslanhan vakasını Tuğba ve Mehmet Aslanhan çifti canlı yayına çıkanca duydu. Tuğba Bayraktar kanser olunca tedavi masrafları için eşi Mehmet Bayraktar, evini sattı. Mehmet Bayraktar, 300 bin lira tutan parayı saklasın diye kardeşi Ömer Can Aslanhan’a verdi. Parayı alan Ömer Can Aslanhan ortadan kaybolup sırra kadem bastı. Mehmet Bayraktar kanser hastası eşi Tuğba Bayraktar’ı yanına alıp Müge Anlı’ya çıktı. İşte Ömer Can Aslanhan vakası ile izleyici bu vesileyle tanıştı.





ADINI ‘EZEL BAYRAKTAR’ YAPIP ORTAYA ÇIKTI
Müge Anlı’nın ATV canlı yayınından aradığı Ömer Can Aslanhan, bugün ortaya çıktı. Müge Anlı’nın programına gelen Ömer Can Aslanhan, ismini Ezel Bayraktar olarak değiştirdiğini ve artist olduğunu söyledi. Müge Anlı yeni ismi Ezel Bayraktar ile konuştukça hem onun hem izleyicinin tansiyonu zirve yaptı. 300 bin lirayı 3 ayda yediğini pişkinlikle itiraf eden Ezel Bayraktar, herkesi delirtti.





MASKEYLE GELDİ YÜZÜNÜ AÇTI
Canlı yayına maske ile çıkan Ezel Bayraktar, Müge Anlı’nın, “Ben şu an yüzümü göstermek istemiyorum. Eee oyuncu olmayacak mısın, aç yüzünü göster” ısrarının ardından maskesini çıkardı. Kendisini ‘oyuncu oldum’ diye lanse eden Ezel Bayraktar, “Ben oyuncu olacağım, bir dizi projem var. İmzalar atıldı.” açıklamalarını yaptı. 300 bin lirayı ailesine tekrar ödeyeceğini söyleyen Ezel Bayraktar, Müge Anlı “hadi ver parayı’ deyince “Şu an veremem, para çar çur oldu ama oyunculuktan kazanınca vereceğim” dedi.

Sonraki Haber

Emekli Maaşı Netleşti

Emekli Maaşı Netleşti SGK uzmanı ‘kesin’ diyerek açıkladı! En düşük emekli maaşında son rakam belli …