Cuma , 17 Mayıs 2024

Müge Anlı’da günlerdir konuşulan olay sonunda ortaya çıktı. Fatma ve yasak aski herşey açığa çıktı. Telefonda tüm detay. Vaay be, neler yapmışlar adama..





Sustum sustum ama artık dayanamadım. Selami o gün oradaydı” dedi. Muhammet Burhan nasıl öldü, Muhammet Burhan olayı nedir? Amasya Aksalur köyünde 16 Ağustos 2021 tarihinde öldürülen 27 yaşındaki iki çocuk babası Muhammet Burhan cin-ayetinde kilit isim olan maktülün eşi Fatma Burhan’ın iddiaları stüdyoda soğuk rüzgarlar estirdi. Müge Anlı ve stüdyodakiler duyduklarına inanamadı.





Müge Anlı, Muhammet’in ölümü en çok sizin işinize yaramış demesi üzerine Fatma Burhan bu sözün üzerine hiçbir şey diyemedi. Fatma Burhan’ın pek çok kişinin cin-ayette payının olduğunu söylemesi Müge Anlı’yı çileden çıkarttı. Fatma Burhan’ın iddiaları karşısında daha fazla dayanamayan Müge Anlı, “Sen gemiyi iyice azıya almışsın kızım” dedi.





Müge Anlı ile Tatlı Sert programında katılan Muhammet Burhan’ın akrabaları ve arkadaşları kendilerinin haklı olduğunu ve Fatma Burhan’ın haksız olduğunu yalan söylediğini ifade ettiler. Müge Anlı, 6 kişinin adını çıkaran ve sevgilisinin ismini saklayan Fatma Burhan’a ateş püskürdü.





Fatma Burhan’ın köyde dedikodu çıkarttığı ortaya çıktı. Aynı zamanda Muhammet Burhan ile konuştuğu ispatlanamayan komşuları hakkında Fatma Burhan’ın ileri geri konuşması Müge Anlı’yı çıldırttı. Müge Anlı, Fatma Burhan’ın hamileyken Selami Şen ile görüştüğünü ve bütün köyün bunu bildiğini yineleyerek, köyde yaşayan başka kadınların çocuklarını bu işe karıştırmamasını öfkeli bir dille ifade etti.





Burhan’ın yakınları şüpheli olarak gelinleri Fatma Burhan ve sev-gilisi Selami Şen’i gösterirken, iki taraf bu suçlamaları kabul etmedi. E-şini ald-atan ka-dın, e-şinin de Ayşe Sarı isimli bir kad-ınla yas-ak a-şk yaşadığını söyledi. Muhammet Burhan’ın kız kardeşi Esra isimli şahsında Kani isimli kişiyle aşk yaşadığı iddia edildi. Köyde yaşanan çirkin ilişkiler karşısında suskunluğunu bozan Anlı ise adeta ateş püskürdü.





“Bana bu yaşananlar çok mantıklı gelmiyor. Beni sahiplenmeyen bir erkekle beraber olma istemem. Bence erkekte olmasın. Siz başka planlar kuruyor olabilirsiniz ama insan sevdiğini gözünden sakınır. Yoksa saldı çağıra Mevlam kayıra. Muhammedi sevseydin, Esra ile mesajlaştığını görseydin bir şey demeden duramazdın. Kocan öldürülüyor. Fatma’nın kocası cinayete kurban gidiyor. Selami ile barışıyor. Sonda kayınpederim beni taciz etti diyor. O evde durmaman gerekiyordu.” diye konuştu.
Muhammet Burhan’ın eşi Fatma Burhan, eşinin Ayşe Sarı dışında adaşı Fatma ile de gönül ilişkisi olduğun iddia etti.





Bu sözlere sinirlenen Müge Anlı, Burhan’ın eşi Fatma Burhan’ı topa tuttu. Yeni yayında ise sevgilisi Selami Şen’i koruyan Burhan yine herkesi sinirlendirecek açıklamalarda bulundu. Burhan iddialarını yenileyerek, “Fatma, Muhammet ile 15 defa konuştu” dedi. İddialar karşısında Fatma ve eşi Recep ise itirafta bulunuyor yorumunda bulundu. Arap saçına dönen yasak aşklara yenisi eklenecek mi merak konusu olurken, stüdyoda bulunan Mesut isimli şahıs köyün kadınlarının adını lekelediğini iddia ederek Selami Şen’e saldırdı. Stüdyo bir anda s-vaş alanına döndü. Anlı ise ortalığı yatıştırmaya çalıştı. Balık tuttuğu Muhammet Burhan’ı eşi Fatma Burhan için engelli eşi Emine Şen’i terk eden Selami Şen ise iddiaların odağındaydı. Stüdyoya getirilen Emine Şen, eşinin en çok Fatma Burhan’ın yanında olduğunu söyledi.

Sonraki Haber

Emekli Maaşı Netleşti

Emekli Maaşı Netleşti SGK uzmanı ‘kesin’ diyerek açıkladı! En düşük emekli maaşında son rakam belli …