Cumartesi , 18 Mayıs 2024

MÜ’JDELİ haberi az önce duyurdu!





Emekli ve memurları yakından ilgilendiren gelişmeler yaşanıyor. Bakan Bilgin, emekli ve memurları sevindirecek haberi kısa sürede duyurması beklenirken emekli ve memurun maaşlarına yüzde 30 oranında zam yapılacağı iddia edildi.





Son dönemde memur ve emekli maaşları gündeme gelmeye devam ediyor. Milyonlarca memur ve emekli seçim öncesi ara zam beklerken görüşmeler hız kazandı. Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca kişiyi sevindirecek haberi verdi. Buna göre memur ve emekli maaşlarına yüzde 30 zam yapılacağı iddia edildi.





Memur ve emekli maaşlarına yüzde 30 zam haberi büyük ilgi gördü. Üstelik bu zammın temmuz ayında değil seçimden önce yapılacağı belli oldu. Mayıs ayından itibaren memur ve emekli maaşları hesaplara zamlı olarak ödenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan en düşük emekli maaşının 2 bin TL arttığını duyurmuştu. Bunun üzerine milyonlarca emekli ve memur, maaşlara benzer bir zam yapılması için talepte bulunmuştu.




Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …