
Koronavirüsle mücadele sürecinde son günlerde mesafe kuralının hiçe sayıldığı düğün ve nişan törenleri, vaka sayılarını artırıyor.
bayii 17
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde nişana katılan bir kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkınca 5 mahalledeki 13 evde 75 kişi karantinaya alındı. Hıfzıssıhha Kurulu kararınca İslahiye Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edilen evlere giriş çıkış yasaklandı. Öte yandan, ilçede filyasyon ekibinde görevli bir doktorun testi de pozitif çıktı.
bayii 17
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde nişana katılan bir kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkınca 5 mahalledeki 13 ev karantinaya alındı.
bayii 17
Alınan bilgiye göre, Beyler Mahallesi Şehit Süleyman Şen Caddesi’ndeki bir nişan törenine Gaziantep’ten katılan 57 yaşındaki E.G.’nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.
Sonraki Haber
Şarkıcı Nev hayatını kaybetti! Son röportajı yürekleri dağladı
Şarkıcı Nev hayatını kaybetti! Son röportajı yürekleri dağladı “Zor” ve “Sen Gibi” şarkılarıyla tanınan Nev, …