Pazar , 19 Mayıs 2024

OTOBANDAKİ EVSİZ ADAM GENÇ KADINA ”ARABANA BİN KAPILARI KİLİTLE” DEDİ VE DAKİKALAR SONRA..





Az sonra okuyacağınız haberdeki kişi ise karşısındakini görmezden gelmemiş ve yaptığı iyilik ona misliyle geri dönmüş. Kate McClure, New Jersey’den Philadelphia’ya aracıyla seyahat ederken bir anda aracı bozuldu ve yolda kaldı. Son anda aracını kenara çekmeyi başaran genç kadın paniklemeye başladı. Yakınlardaki bir benzin istasyonuna gidip yardım istemeye karar verdi. Tam o sırada evsiz bir adam aracın içine girmesini ve kapıları kilitlemesini söyledi. Genç kadın da evsiz adamı dinledi ve beklemeye koyuldu.





Dakikalar sonra evsiz adam elinde benzin bidonuyla geldi. Son 20 dolarını Kate için harcamıştı. Evsiz adamın adının daha sonra Johnny Bobbitt Junior olduğu anlaşıldı. 34 yaşındaki eski ambulans şoförü bir yıldır sokakta yaşıyordu. Bir yıl önce Philadelphia’da aldığı iş teklifi için buraya gelmişti ancak son anda onu işe almaktan vazgeçmişlerdi. İşe alınmayacağını öğrendiği gün geceyi sokakta geçirdi. Derken günler, haftalar, aylar ve hatta bir yıl geçti ve adam sokakta yaşamaya devam etti.




Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …