Pazar , 19 Mayıs 2024

ÖYLE VAADLER VAR Kİ PES DEDİRTEN





Millet İttifakı”nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim vaatlerinin yer aldığı “İktidarımızın İlk 100 Gününde Yapacaklarımız” başlıklı seçim broşürünü yayımlandı.





Broşürde ailelere, kadınlara, gençlere, depremzedelere, emekliye, çalışanlara, çiftçiye ve esnafa verilen sözler sıralandı. Kılıçdaroğlu”nun sıklıkla dile getirdiği konulardan “Yolsuzlukla, israfla etkin mücadele başlatılacak”, “Siyaset kurumu yapılandırılacak” ve “Ordumuz güçlendirilecek, şehit yakınlarına ve gazilere söz” başlıkları da vaatler arasında yer aldı.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun broşüründe yer alan seçim vaatleri şu şekilde:

ÇALIŞANLARA SÖZ:





Çalışanların sırtındaki ekonomik yükleri azaltmak, zenginliği adil paylaşmak, çalışanlara yıllar içinde yok edilen haklarını tekrar kazandırmak için bütün önlemleri hızla alacağız.

İşçilerin omzundaki vergi ve sigorta yükü azaltılacak.

İlk iş Kalıcı Yaz Saati uygulamasına son verilecek.

Kamuda personel alımında mülakat uygulamalarına son verilecek. Yazılı ve sözlü sınavda en yüksek puan alandan başlamak üzere liyakat esaslı alımlarının yapılması sağlanacak.




Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …