Pazartesi , 20 Mayıs 2024

Rekor Vaka Sayısı





Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 22 Kasım korona virüs tablosunu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla birlikte güncel tabloyu paylaştı. Tablo dün olduğu gibi giderek büyümeye devam ediyor.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 22 Kasım korona virüs tablosunu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla birlikte güncel tabloyu paylaştı. Tablo dün olduğu gibi giderek büyümeye devam ediyor. Uzmanlar gerekli tedbirlerin hızlı bir şekilde alınması gerektiğinden söz etmeye devam ediyor.



11 Mart tarihinden günümüze kadar görülen korona virüs salgını hız kesmeden can almaya devam ediyor. Şu ana kadar resmi olarak 12 bini aşkın korona virüs hastası hayatını kaybetti bunların yanı sıra yüz binlerce insan enfekte oldu. Uzmanlar gerekli tedbirlerin hızlı bir şekilde alınması gerektiğini aksi takdirde geri dönülemeyecek bir kayıpların olacağından söz ediyor. Son haftalarda korona virüs vaka sayısının hızlı bir şekilde artmasından kaynaklı Sağlık Bakanlığı gerekli tedbirleri almaya başladı. İlk olarak belirli saatler dışında 65 yaş üstü ve 20 yaş altı olan kişilere sokağa çıkma yasağı getirildi. Bunların yanı sıra çeşitli mekan önlemleri de alındı.


Sonraki Haber

Herkesi sevindirdi!

Herkesi sevindirdi! Temmuz ayında emeklilerin yüzünün gülmesi bekleniyor. Dul ve yetimlerinde alacağı miktar değişiyor. Sizler …