Pazartesi , 20 Mayıs 2024

Sedat Peker’in videolarında ismi çok sık geçen isim Kurtlar Vadisi’nde bile görülmeyen suikast ile ö’ldür’üldü İşte ka’tiller





ŞOFÖRÜ DE KENDİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ Saldırı sonrası Falyalı’nın şöförü Murat Demirtaş olay yerinde hayatını kaybederken Halil Falyalı ağır şekilde yaralandı. Halil Falyalı, önce Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne ardından YDÜ Hastanesi’ne sevk edildiği ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Falyalı’nın aracı, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce otomatik silahlarla tarandığı da öğrenildi.





ÜRAT TEKNESİYLE KAÇTIKLARI İDDİA EDİLDİ İddialara göre; Falyalı, evinin yakınlarında arazi aracıyla gelen şahıslar tarafından otomatik silahlarla tarandı. Saldırganlar adadan sürat teknesi ile ayrıldı. Ayrıca Falyalı’yı öldüren suikast timi de MOBESE kameralarına yakalandı.





50’DEN FAZLA KOVAN BULUNDU Olayın ardından suikastın işlendiği bölge görüntülendi. Olay yerini inceleyen polis ekipleri bölgede 50’den fazla kovan bulundu. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürerken, yetkililerden ise henüz herhangi bir açıklama yapılmadığı kaydedildi.




Sonraki Haber

Herkesi sevindirdi!

Herkesi sevindirdi! Temmuz ayında emeklilerin yüzünün gülmesi bekleniyor. Dul ve yetimlerinde alacağı miktar değişiyor. Sizler …