Cuma , 17 Mayıs 2024

SON DAKİKA BALKANLARDA ŞİDDETLİ DEPREM ! YIKILAN BİNALAR VAR .






Arnavutluk’un başkenti Tiran’da Richter ölçeğine göre 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arnavutluk’un Durs şehrinde yerel saatle gece 03:54 saatlerinde meydana gelen 6.4 büyüklüğündeki deprem Kosova’da da hissedildi.





Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS) verilerine göre, bugün sabah saat 05.54 sıralarında Arnavutluk’un başkenti Tiran’da Richter ölçeğine göre 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 10 kilometre derinliğinde gerçekleşen sarsıntı çevre illerde de etkili bir şekilde hissedilirken, depremde henüz can ya da mal kaybı olup olmadığı açıklanmadı.




Öte yandan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), tarafından depremin büyüklüğü 6.2, derinliği 7 kilometre olarak kaydedildi. ARNAVUTLUK,(DHA)




KOSOVA’DAN DA HİSSEDİLDİ




Merkez üssü Durs’un kuzeyinde olan depremin büyüklüğünün 6.4 olduğu belirtildi. Kosova’nın Prizren şehrinde yoğun bir şekilde hissedilen deprem nedeniyle, Kosovalılar sokaklara çıktı. Merkezi Durs (Adriyatik Denizi) olan deprem yerin 10 kilometre altında oluştu ve Balkan ülkeleri Kosova, Karadağ, Yunanistan ve Sırbistan’da da hissedildi. Enis TABAK, Prizren (DHA)



Sonraki Haber

Emekli Maaşı Netleşti

Emekli Maaşı Netleşti SGK uzmanı ‘kesin’ diyerek açıkladı! En düşük emekli maaşında son rakam belli …