Cumartesi , 18 Mayıs 2024

SON DAKİKA! Çok Büyük Deprem Oldu! Halk Sokaklara Döküldü!





Mustafakemalpaşa olmak üzere çevredeki birçok ilçe de hissedilen depremin derinliği 7.4 kilometre olarak belirlendi. Bursa Valisi Yakup Canbolat, ilçede yaşanan depremin sonrasından da ekiplerin gerekli çalışmalara hemen başladığını söyledi. Ekiplerimiz araştırmalarını sürdürüyor.” ifadesini kullandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. sarsıntının, 17.10’da ve 7 kilometre derinlikte meydana geldigi belirlendi. .





Kandilli rasathanesinin verdiği bilgiye göre deprem yerin 7.4 kilometre derinliğinde meydana geldi. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı da sosyal medya hesabından deprem ile ilgili yaptığı açıklamada “Bursa – Mustafakemalpaşa’da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. İlgili kurumlarla yapılan görüşme sonrasında an itibariyle olumsuz bir hal olmadıgı bilgi kapasitesi alınmıştır. Alanda tarama çalışmaları devam etmektedir. Geçmiş olsun Bursa.” dedi.

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …