Cumartesi , 18 Mayıs 2024

SON DAKİKA Kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu şikayetleriyle hastaneye kaldırılan Meral Akşener’in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi





“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Genel Merkezdeki toplantı esnasında çarpıntı hissettiğini dile getirdi. Hepiniz biliyorsunuz, çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Biz de hastaneye getirmeyi uygun gördük. Bu gece gözlem amacıyla burada tutulacak. Yapılan tetkiklerde bir problem saptanmamıştır. Yarın taburcu edilecek. Endişe edilecek hiçbir şeyi yok. Genel Başkanımız son derece sağlıklı, herhangi bir kronik rahatsızlığı da bulunmuyor.” ifadeleri kullanıldı.





KORAY AYDIN: BAŞKANIMIZ GAYET İYİ
Saat 00:15 sıralarında hastane önünde açıklama yapan Koray Aydın, “Genel Başkanımız gayet iyi, dinleniyor. Doktorlar en kısa zamanda ayrılabileceğini söyledi. Başkanımızın bir ricası var, bekleyen arkadaşlar evlerine dönsün diyor.” ifadelerini kullandı.

Aydın’ın ardından açıklama yapan Akşener’in doktoru da, “Sayın Genel Başkan herkese çok selam söyledi, genel durumu gayet iyi, bugün istirahat edecek. ‘Herkes artık evine gitsin, aklım burada kalmasın’ diyor. Sabah saatlerinde taburcu olabilir diye düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.





İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU: YAPILAN TETKİKLERDE SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener’in sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Zorlu, “Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız.” dedi.




Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …