Pazar , 19 Mayıs 2024

TÜRKİYE BU KADINI KONUŞUYOR





İNEK VE KOYUN BAĞIRSAĞINDAN BÜYÜYE MİLYONLAR VERDİ
Müge Anlı gibi ekran başındaki herkesin tatmin edici bir yanıt bulamadığı nokta ise İsmail ve Hürü Çırakkoca’nın oğulları Aydın Çırakkoca ile ilgili yaşananlardı. Aydın Çırakkoca jandarmaya verdiği ifadede Gönül Taşan’a büyü bozdurması için babasının ilk seferde 20 bin lira verdiğini anlatmıştı. İfadesinde bunun için Gönül Taşan’ın aracı olduğunu ve büyü yapan Ayşe isimli kadının evlerine gelip bir koyun kestirdiğini, o koyunun bağırsaklarından büyü yapınca iyileştiğini buna karşılık da paranın verildiğini söylemişti. Aradan bir kaç yıl geçtikten sonra yine hastalanınca bu kez aynı büyücünün bir inek kestirip bağırsaklarından büyük yaptığına buna karşılık da Gönül Hanım’a yüklü bir miktar para verdiklerini anlatmıştı. Verdiği ifadede sonraki süreçte babasının yine büyü için 150 bin lira ile borç aldığı 50 bin lirayı ve 30 bin lira tutan emekli ikramiyesini de Gönül Hamıma verdiğini söylüyordu. Bir de babası 600 bin liralık senet vermişti.





GÖNÜL EVLENDİRDİ İFADEYİ GERİ ÇEKTİ
Aydın Çırakkoca annesinin ardından baba evinden kaçıp Gönül Taşan’ın yanına yerleşince her şey değişti. Gönül Taşan onu evinde kalan Zehra ile tanıştırdı. 10 gün içinde de evlendirdi. Bu evliliği yaptıktan sonra ise Aydın’ın ilk işi jandarmaya gidip Gönül Taşan’ı suçladığı ifadeyi geri çekmek oldu. Canlı yayında Müge Anlı ‘Neden evlenince ifadeni çektin’ diye sorunca Aydın ‘İlk ifadesini babasının dayağı sebebiyle zorla verdiğini’ iddia etti. Müge Anlı, Aydın’ı ‘ifadeyi seni evlendirdikleri için mi çektin’ diye zorlayınca araya sürekli olarak annesi ve Gönül Taşan girerek onu konuşturmadılar. Müge Anlı da durumun farkına vardığından tekrar tekrar aynı noktayı sordu. Bu kez devreye evlendiği Zehra girdi ve ‘ilk görüşte anlaştık aşık olduk evlendik’ iddiasında bulundu.





KIZI DA KOCASINI TERKEDİP GÖNÜL’ÜN YANINA KAÇTI
Aydın kadar kız kardeşi Yasemin Demir’in durumu da hayli ilginç. Evli ve çocuklu olan Yasemin Demir de ‘çöp atmaya gidiyorum’ diyerek kocasını terkedip Gönül Taşan’ın yanına kaçmıştı. Yasemin Demir canlı yayında Gönül Taşan’ı savunup babasını kendisine büyü yaptırmakla suçladı. Anlattıkları ile şoke eden Yasemin Demir , ‘Babam bizde büyü var diye muska yaptırıyor sürekli onun suyunu içmemizi istiyordu. Bir defasında içmedim diye beni tavana astı. Evin içinde sürekli kağıtlar yakıyor ve evimize ölü toprağı serpiyordu’ dedi.

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …