Pazar , 19 Mayıs 2024

TÜRKİYE’NİN KONUŞTUĞU BÜYÜKŞEN Cİ/NAYETİNDE YILLAR SONRA KIZLARI BÜŞRA KONUŞTU





5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada Ertuğrul Çelik ile tanıklar dinlendi. Tanıklardan Semih Öz, ”Ben Dineksaray Mahallesi’nde tekel bayisi işletiyorum. Saat 22.00 gibi tekel bayini kapattım. 5 dakika sonra Ertuğrul beni ziyarete geldi. Daha sonra Abdullahgil’in Apa Barajı’nda olduğu söyleyip, bir sorun çıkmasın, diye oraya gideceğini söyledi. Olay hakkında bilgim bu kadar” dedi.





Ertuğrul Çelik’in eşi Gülizar Çelik de olaydan bilgisi olmadığını belirterek, ”Eşimle biz o dönem kayınvalidemi doktora muayene ettirmeye götürdük. Doktor tanıdık olduğu için de herhangi bir giriş kaydı yaptırmamıştık. O gün akşam da komşumuz Abdullah Koru, geçmiş olsun ziyaretine geldi. Bir süre sonra eşime telefon gelince birlikte evden ayrıldılar” diye konuştu.





Komşuları Abdullah Koru da “Ertuğrul, benim kapı komşum olur. Ertuğrul’un Apa Barajı’nda görevli olduğunu biliyorum. Annesinin hasta olduğunu duyunca akşam 21.30-22.00 gibi Ertuğrul’a geçmiş olsun ziyaretine gittim. Daha sonra Ertuğrul’a telefon geldi. Apa Barajı’na gideceğini söyledi. Oturmamız yarım saat sürdü sonra birlikte evden çıktık” dedi.

Sonraki Haber

Türk Halk Müziğinin Değerli Sanatçısı

Türk Halk Müziğinin Değerli Sanatçısı S0N DAKIKA..S0N DAKIKA..S0N DAKIKA..Acı Haber Geldi..Türk Halk Müziğinin Değerli Sanatçısı …