Pazar , 19 Mayıs 2024

Yasak Elma dizisinde ki sahne tepki çekti





Dizinin çekimlerinde bir sahnede Şevval Şam’ın canlandırdığı “Ender karakteri, “Caner” karakteri ile mutfakta gizli bir muhabbet yaparken Nesrin Cevadzade’nin oynadığı “Şahika” karakteri gizlice dinliyor o esnada ve sonrasında ikilinin salona geldiğini duyan ‘Şahika’ karakteri alelacele başka bir şey ile ilgilendiğini göstermek için kitaplıktan eline bir ‘kitap’ alıveriyor..



Dizi de derin dekolteli ve mini kıyafet giymiş olan ‘Şahika’ karakterinin elinde tuttuğu yeşil kaplı ince kitaba yakından bakıldığında bunun Kur’anı Kerim’den bir cüz olduğu anlaşılıyor.



Kur’an cüzünü önce ters tutan ‘Şahika’ karakteri, sonra kitabı çevirip üzerindeki ‘Allah’ yazısını da eliyle kamera açısına kapatıyor üstteki resimde bariz kapattığı anlaşılıyor. Kur’anı Kerim’in koyulduğu raftaki Budizme ait heykeller de dikkat çekmekte.
Yasak Elma dizisinde Kur’anı Kerim’e yapılan bu hakaret sosyal medyada yayılınca dizinin internet sitesinde koyulan bölümünden söz konusu sahne çıkartılmış durumda.

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …