Pazar , 19 Mayıs 2024

Yüz Yüze Eğitimle İlgili Milyonları İlgilendiren Açıklama





Biz emin olunsun gün gün yakından takip ediyoruz. Ne tür durumlar söz konusu, neler yaşıyoruz? Şunu açık söyleyeyim ki her şey güzel gidiyor. Tek tük problemler oluşmasına rağmen krize müdahale ekiplerimizle müdahale ediyoruz.”



Okulların açılmasıyla birlikte yeni kararlar gelebilir
Okullar açılacak mı diye merak edilirken Bakan Selçuk konuyla alakalı olarak Kabine Toplantısı’nı söyleyerek “Önümüzdeki zaman Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleşecek olan toplantı sonrasında ortaya konulacak yol haritası olacak.
Düşündüğümüzde bizim Milli Eğitim Bakanlığı olarak görevimiz okulları açmak, açık tutmak. Okulların açılmasıyla alkalı şartları izleyerek, duruma bakarak, salgının seyrini takip ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.



Bu manada okulların açılmasıyla alakalı daha ileri aşamalarda kararlar almayı umut ediyoruz çünkü okulların açılmamasıyla oluşan eğitim ve öğrenme kayıpları uzun vadede tahribatlara yol açabilir.

Bugünde Dereli’de bir okuldayız. Her şeyin yolunda gittiğini görmekteyiz. Önümüzdeki zaman daha sıkı tedbirler alarak, okulların açılması için gereken çalışmaları yapmak.”

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …