Pazar , 19 Mayıs 2024

Zam aralığı 1 aya kadar indi, imkânınız varsa şimdi alın





Merkez Bankası Para Politikası Kurulunun ekim ayına ilişkin faiz kararının ardından dolar/ TL kuru sıçrama yapınca vatandaşlar gıdadan, teknoloji ve tekstile kadar dolar endeksli birçok ürünün fiyatının artmasından dolayı şikayetçi olmaya başladı. Başta enerji, gıda ve teknoloji sektörü olmak üzere birçok sektördeki fiyat artışları vatandaşın cebine yansırken, Zincir Mağazalar Derneği Başkanı Serhan Tınastepe’den vatandaşları uyaran çarpıcı bir açıklama geldi.





“İMKÂNI OLAN ALSIN”
Sözcü’den Sayime Başçı’ya konuşan Zincir Mağazalar Derneği Başkanı Serhan Tınastepe, gıda dışındaki pek çok kategoride sektör oyuncularının rafa koyacak ürün bulmakta zorlanmaya başladığını ve kısmen de olsa boş raf görüntülerinin gündeme gelebileceğini belirterek, tüketicinin eğer imkanı var ise şimdi alıma geçmesini tavsiye ederek, “imkânıları varsa şimdi alsınlar, gelecek 4-6 ay arası çok ciddi tedarik problemi yaşanacak” dedi.




Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …