Pazartesi , 20 Mayıs 2024

30 Yıl Sonra Aşık Olduğu Kadınla Karşılaştı, Adam Kadına Bakıp Şunları Söyledi





Tam 2 sene dolaştım. Tatsız tuzsuz bir süreç. 2 senenin sonunda biraz sakinleştim, ailemin uygun bulduğu bir kızla bir yuva kurdum. Önce eşimle çok iyi bir arkadaş olduk, sonra dost olduk. Sonra bir sevdalandım eşime bir sevdim Faruk hocam bu kadar olur.
Bak kaç senelik evliyiz bana deseler ki bir daha yer yüzüne gelsen Faruk hocam kendi hanımımla evlenirdim yine. 60 yaşında adamım ama aşığım eşime…





Bizim oğlan büyüdü, nişan yapacağız. Gittik sevdiğimiz bildiğimiz büyükçe bir mağazaya. Birkaç müşteri falan var ortamda dedi ki mağaza sahibi, sizi şöyle ağırlayayım kahvenizi çayınızı için müşterileri ben halledeyim dükkanı kapatalım tamamen sizle ilgileneyim.





Eyvallah dedik benim sırtım dönük ama eşim tam cepheden müşterileri görüyor. Ben yaz sıcağı kahvemi içiyorum sakinleştim ihtiyacım varmış kahveye. Ancak arkada da diyalog devam ediyor müşterilerle dükkan sahibi arasında.




Sonraki Haber

Herkesi sevindirdi!

Herkesi sevindirdi! Temmuz ayında emeklilerin yüzünün gülmesi bekleniyor. Dul ve yetimlerinde alacağı miktar değişiyor. Sizler …