Pazartesi , 20 Mayıs 2024

30 Yıl Sonra Aşık Olduğu Kadınla Karşılaştı, Adam Kadına Bakıp Şunları Söyledi





Dükkan sahibi çok beyefendi bir insan birkaç dil bilen okumuş güzel bir insan fakat karşısındaki hanımefendiler inanılır gibi değil. Müthiş bir çirkeflik müthiş bir şımarıklık, sonradan görmelik inanılır gibi değil. Duyduklarıma ben inanamıyorum bir ara eşime baktım eşim dudaklarını ısırarak kafasını sağa sola döndürdü, Allah korusun der gibi.





Derken özellikle arkadaki kadınlardan bir tanesi çok fena. Ağzından öyle kelimeler çıktı ki dayanamadım ve döndüm baktım.
Aman Allah’ım… Olacak şey değil. Seneler önce gençken aşık olduğum evlenmeye çalıştığım uğruna tam 2 sene acı çektiğim hanımefendi. Yıldızlar dökülmüş… Yaldızlar dökülmüş… O güzellikler gitmiş… Karakter ortaya çıkmış…





30 Yıl Sonra Aşık Olduğu Kadınla Karşılaşan Adamın Gençlere Tavsiyesi
İnsan aşıkken etkilenmişken karşı cinsten onun zaafını açıklarını bir takım kusurlarını görmüyor göremiyor. 60 yaşına gelince o güzellikte gitmiş, karakter ortaya çıkmış meğer beni Allah korumuş.





Hayat dedik ya her zaman insanoğluna garip garip kendine özgü oyunlar oynar, sırrı kader. Çok önemli sırrı kader. Her oyuna karşı güzel olmak lazım sabredilecek yerde sabretmek, şükredilecek yerde şükredebilmek lazım.
Öyle de güzel sonu, böyle de güzel sonu. Sağlıcakla kalın efendim.

Sonraki Haber

Herkesi sevindirdi!

Herkesi sevindirdi! Temmuz ayında emeklilerin yüzünün gülmesi bekleniyor. Dul ve yetimlerinde alacağı miktar değişiyor. Sizler …