Pazar , 19 Mayıs 2024

Al Birini Vur Ötekine! CHP Sözcüsü Lütfü Türkkan Yerine Şehit Yakınını Suçladı!





CHP ŞEHİDİN AĞABEYİNİ DEĞİL TERBİYESİZ LÜTFÜ TÜRKKAN’I SAVUNDU
CHP gün içinde Genel Lider Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde toplandı. Toplantı sonrası basına açıklama yapan CHP Sözcüsü Faik Öztrak konuşulan konulardan bahsettikten sonra İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın şehit ailesine ettiği küfür konusunda açıklamalarda bulundu. Faik Öztrak, yaptığı konuşmada Lütfü Türkkan’ın terbiyesiz tavırlarına değinmezken şehit yakınını suçladı. Öztrak yaptığı konuşmada konu hakkında şu sözlere yer verdi; “Burada şu soruyu sormak istiyorum; provokasyonla ilgili cumhuriyet savcıları herhangi bir soruşturma açmış mıdır? Aynı provokasyon Erdoğan’a karşı yapılmış olsa ne olurdu? Şimdi dört koldan ‘istifa’ diye bağırıyorlar.”





NELER YAŞANMIŞTI?
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan şehit yakınına küfür etmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bingöl gezisi sırasında esnafı ziyaret edip vatandaşlar bir araya gelmişti. Geçtiğimiz günlerde “Burası Kürdistan” ve “Sayın Öcalan” gibi skandallara imza atan Meral Akşener Bingöl’de bir skandala daha imza atmıştı. Meral Akşener’in ziyareti sırasında HDP ile yakın ilişkileri olduğu bilinen Lütfü Türkkan’a bir şehit yakını tepki göstermişti. Lütfü Türkkan ise çok terbiyesizce bir yanıt vererek şu sözleri söylemişti; “Senin bacını s…”




Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …