Pazar , 19 Mayıs 2024

Al Birini Vur Ötekine! CHP Sözcüsü Lütfü Türkkan Yerine Şehit Yakınını Suçladı!





İYİ PARTİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN NE DEDİ?
Meral Akşener’in esnaf ziyareti sırasında İYİ Parti’nin HDP ile yakın ilişkilerde olduğunu ve bundan rahatsız olduğunu dile getiren şehit yakını, Lütfü Türkkan’a bu düşüncesini söyledi. Bir süre şehit yakınını dinleyen Lütfü Türkkan daha sonra şu terbiyesiz sözleri söyledi; “Senin bacını s…”





CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: GEREKEN NEYSE YAPACAĞIZ
Şehidin ağabeyi ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit ailesine destek mesajları verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon görüşmesinde şu sözlere yer verdi; “Ahmet Bey öncelikle ben bu namus fukarası adama her yerde gerekeni söyledim. Bugün Boşnak dernekleriyle bir toplantım vardı. Orada da yine bütün o derneklerin başkanlarına söyledim. Tabi arkadaşlarım da gerekenleri söylüyorlar. Ancak çarşamba günü benim grup toplantım var. Orada zaten tepeden tırnağa bunlara ne gerekiyorsa yapacağız. Bizim şehitlerimize, şehitlerimizin bacılarına bunlar en ufak bir hakarette bulunamazlar, bunların alnını karışlarız. Gereken de ne ise bunlara zaten sonuna kadar yapacağız. Bundan geri adım atmamız mümkün değil. Bu adamın bu parlamentonun içerisinde yeri olamaz”

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …