Cumartesi , 18 Mayıs 2024

Anlattıkları tüyleri diken diken etti…





“KIZIMIN ÜZERİNDEKİ TAŞLARI KENDİ ÜZERİME YIĞDIM”
Depreme Hatay’ın Hassa ilçesine bağlı Güvenç köyündeki 2 katlı evinde yakalanan ve 10 yaşındaki kızı Melisa ve eşi Emrah’la birlikte enkaz altında kalan 44 yaşındaki Döne Balcı, “1,5 gün deprem sonrası kızımla beraber enkaz altında kaldık. Deprem başlayınca kızımı kaçırmaya çalıştım. İki duvarın arasında kaldım. Kızımın üzerine de kapı düştü. Kızımın üzerine gelen taşları üzerime yığdım. ‘Kızım nasılsın, iyi misin?’ dedim ‘İyiyim anne. Kafam kanıyor’ dedi” diyerek enkaz altındayken başlarından geçen ilginç olayı anlattı.





“ŞEHİT, ‘GİDECEĞİM, SÖYLEYECEĞİM HERKESE HABER VERECEĞİM, SENİ KURTARACAK AKRABALARIN’ DEDİ”
Enkaz altındayken bir şehidin yanlarına geldiğini aktaran Balcı, “Bir şehit geldi. Buralarda yok o şehit. Zemzem verdi. Kızımın başını okşadı. ‘Durdu kanaması’ dedi. Sizi de bir saat sonra kurtaracaklar dedi. Bana su ve cennetten gül kokusu verdi. Bir ışık verdi. Dedi ki ‘Gideceğim, söyleyeceğim herkese haber vereceğim. Seni kurtaracak akrabaların’ Sağ olsun kardeşlerimiz ve askerlerimiz geldi.




Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …